Romania – Belarus

„Avem şanse minime”

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat că speră sa obţină cât mai multe victorii în următoarele partide ale naţionalei.

„Mai avem şanse minime de calificare, dar sper să facem şase puncte cu Belarus şi Albania, iar Luxemburg să ia un punct în Bosnia. Scopul meu este să obţinem cât mai multe victorii în următoarele meciuri”, a spus Piţurcă.

Adrian Mutu speră să fie primul jucător al naţionalei care marchează pe noul stadion.

„Suntem motivaţi să câştigăm cu Belarus, pentru că e obligaţia noastră să respectăm tricoul echipei naţionale. Sper să fiu primul jucător al naţionalei care dă gol pe noul stadion”, a declarat Mutu.

Stancu în locul lui Marica?

Florin Gardoş ar putea fi titular în linia de mijloc, urmând să joace în locul lui Bourceanu, în sistemul 4-3-3, pe care selecţionerul l-a imprimat la echipa naţională. Pentru meciul cu Belarus, Victor Piţurcă intenţionează să-l titularizeze pe Bogdan Stancu în detrimentul lui Marica, deoarece „Motanul” joacă meci de meci în Turcia.

Probleme de efectiv pentru Belarus

Selecţionerul Bernd Stange a declarat că echipa sa va încerca să obţină un rezultat bun. „Din păcate, nu avem 12 jucători care ne-ar putea ajuta în meciul cu România, dar trebuie să trecem peste aceste absenţe. Cu românii trebuie să arătăm faţa bună a naţionalei Belarusului, să demonstrăm că nu ne e frică să jucăm împotriva lor şi să obţinem un rezultat bun”, a spus Stange.

Fanii echipei naţionale nu s-au îngrămădit la casele de bilete pentru al doilea meci al României pe Naţional Arena. Cu o zi înainte de partidă, au fost achiziţionate aproximativ 15.000 de bilete, cu tot cu cele oferite gratuit pensionarilor, femeilor şi copiilor cu vârstă de până în 16 ani.

Echipe probabile:

România: Pantilimon – Luchin, D.Goian, Găman, Raţ – C.Lazăr, Gardoş, Cr.Tănase – Torje, B.Stancu, Mutu;

Belarus: Zhevnov – Filipenko, Omeljanchuk, Veretilo, Plaskonnyi – Dragun, Filipp Rudik, Sergey Kislyak, Sergey Krivets, Voronkov, Kornilenko.

Meciul România – Belarus va avea loc vineri, 7 octombrie, de la ora 21:30, în direct pe TVR 1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s