Iluminat cu becuri vintage de la SavElectro

Iluminat cu becuri vintage de la SavElectro

p_2_1_7_8_2178-thickbox_default-Bec-vintage-Edison-40W-E14-210x228Azi, m-am gandit sa atac un subiect nou. Stie cineva cum se ilumineza un spatiu? Cu toti avem acasa lampadare, lustre, veioze la care sunt montate becuri, care ne lumineza casa. Lucrurile aceste se schimba foarte rar, becurile fiind de fapt cele pe care le inlocuim.
Revin , la intrebarea de la inceputul articolului si va spun ca am ramas frumos impresionat atunci cand am pasit pentru prima data intr-un hotel de 5 stele. De ce, va veti intreba? Pentru ca pe langa arhitectura moderna pe care am admirat-o cel mai

mult mi-a placut sistemul de iluminare. Din ceea ce am inteles ulterior este vorba de un iluminat care foloseste aceste becuri vintage.

Iluminarea becuri vintage reprezinta iluminatul care se asociaza cu un trai de lux, este un stil care presupune mai intai de toate curaj si nonconformism, dar, mai cu seama, extravaganta. Avantajul acestui stil este faptul ca poate fi adaptat oricarui tip de amenajare decorativa a interiorului.

Pentru a realiza iluminatul unei locuinte noi apelam la un electrician care ne face instalatia electrica si, dupa gustul fiecaruia cumparam diferite obiecte de iluminat, in general lustre. Dar, cand vine vorba sa faci iluminatul placut si eficient cum am vazut eu si, de care va spuneam ca am fost impresionat, ai nevoie de designeri care sa-ti ofere solutiile cele mai bune pentru spatiile respective. Adica, iluminatul sa iti scoata in evidenta mobilierul din acel spatiu…
Cu siguranta multi dintre voi ati innoptat la diferite hoteluri prin tara sau ati intrat in divere spatii comerciale, dar nu v-ati gandit niciodata ca in spatele acelui iluminat fermecator, stau multe ore de munca, a unor oamenii care gandesc solutiile cele mai bune…solutii care sa scoata in evidenta arhitectura acelui imobil pe timp de noapte.
Imaginea din holul hotelului, spune mai mult decat o mie de cuvinte… pe care le-as insera eu in acest articol.

Legat de chestiile astea, prin mediul online romanesc am vazut o aparitie spectaculoasa a celor de la SavElectro . Ei sunt cei care ofera solutii pentru iluminatul cu becuri Edison eficiente eficiente.

Din blogosfera romaneasca va doresc o zi ILUMINATA.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s