2 români merg la fabrica Red Bull Racing

Alexandru Mărgoi şi Mădălin Mitoi, adică echipa MnM din Timişoara, va reprezenta România la finala mondială Red Bull Racing Can care se va desfăşura la fabrica Red Bull Racing de la Milton Keys. 78 de echipe din Cluj Napoca, Iaşi, Timişoara şi Bucureşti, formate din ingineri îndemînatici şi piloţi îndrăzneţi au participat în cadrul competiţiei Red Bull Racing Can, o cursă de maşini radio-comandate, construite chiar de ei.

Concurenţii şi-au folosit abilităţile de ingineri pentru a construi cea mai tare maşinuţă radio-comandată doar din cutiile de Red Bull pe care au pilotat-o cu dibăcie pe un traseu plin de curbe şi şicane, însă efortul a meritat pentru că fiecare putea deveni CAMPIONUL MONDIAL RACING CAN, titlu deloc de ignorat!

Pentru a da dovadă de fair play, şaşiul tuturor maşinilor a fost acelaşi. Însa „caroseria”, aerodinamica şi mai ales design-ul a făcut diferenţa. Astfel, fiecare echipă cîştigătoare din calificarile locale au ajuns în finală – PSI Team (Cluj Napoca), MnM (Timişoara), Racheta (Bucureşti) şi B.D.A (Băieţi Drăguţi şi Amabili) – Iaşi.

Acum, ca abilităţile de pilot au fost dovedite, echipa care va reprezenta România în marea finală a fost aleasă pe baza creativităţii design-ului, decizie care a fost lăsată în seama unui juriu avizat, format din Reinhold Somweber (echipa Red Bull Racing), Cătălin George Oţelea (grafician 3D şi cîştigător la Red Bull Art of Can) şi Mihai Şteţcu (fotograf Red Bull Photofiles).

Cîstigatoarea sezonului de mini-Formula 1 Red Bull Racing Can România este echipa MnM, formată din Alexandru Mărgoi şi Mădălin Mitoi, studenţi la Universitatea Politehnică din Timişoara. Ei vor merge în finala chiar la Milton Keynes, în Anglia, acolo unde îşi are rezidenţa adevărata echipă de Formula 1, Red Bull Racing, unde se vor mai întrece cu alţi participanţi din 25 de ţări în finala mondială Red Bull Racing Can.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s