Pe postul RealitateaTV- manipularea e infloare

Dragi prieteni, aceasta saptamana incepe prost din pacate,cu un accident de elicopter. La ora cand scriu aceste randuri operatiunile sunt in derulare, operatiunile de salvare ale membrilor echipajului SMURD aflati la bord. Este foarte probabil ca evenimentele sa continue pe parcursul seri si nopti, prin urmare sunt si eu conectat la ce se intampla. Imi doresc ca totul sa se termine cat mai bine , dar asta nu depinde in acest moment de mine sau de voi.

Ce vreau eu sa subliniez, este faptul ca niste „jeguri de JURNALISTI” de la RealitateaTv au gasit si vinovatii pentru acest tragic eveniment.
Intamplarea a facut sa ajung pe acest post de stiri, de fapt un canal media oribil de manipulare. N-am stat prea mult, pentru ca nu am suportat sa vad si sa aud niste PROMPTERISTE care stiau ele ca echipele de salvarea au ajuns prea tarziu, motoarele ambarcatiunilor nu functionau, si alte minciuni de habarniste. Atata mizerie la asa-zisa mass-medie romaneasca, eu n-am mai vazut si auzit…
Din confortul studioului, mahalagioicele de la Realitatea, faceau spume. Astea fac din orice eveniment tragic, care se intampla si la noi ca si la altii, o campanie de denigrare a romanilor, pentru ca tinta lor este pupatul in fund: „a lui Johannis” si al PNL-istilor… si trebuiesc denigrati si jigniti ceilalti….salvatorii, in cazul asta, fiind victime colaterale…Cum sa te agati de un evenimet tragic si sa-l deturnezi intr-un scop politic meschin…

Ii intreb public: LA CATE OPERATIUNI DE SALVARE ATI PARTICIPAT ???De cate ori va inghetat mainile, nasul, picioarele… cautand un supravetuitor pe uscat???
Si ca sa inchei, sa nu ma enervez si mai tare, cred ca Romania are prea multi jurnalisti si prea multe posturi de televiziune. Stiu, uitandu-ma pe audienta lor, ca nu traiesc din economia reala, multe posturi TV si site-uri de stiri sunt finantate din bani negri…cazul de evaziune fiscala si spalare de bani de la MediaPro (Protv, gandul.info, prosport.ro) este deja public si aflat in vizorul justitiei din Romania. Sper sa se faca curatenie in acest domeniu mizerabil.

PS. Aflu de la un amic, care cunoaste mult mai bine situatia, ca si RealitateaTv se afla in insolventa…

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s