Tehnologie

1.Piața din România este plină de dispozitive electronice destinate a fi vândute. Toată lumea pare să aibă un smartphone sau o tabletă, sau ambele. Se pare că lucrurile s-au schimbat de la 10 de ani în urmă, atunci când telefonul imens Mitsubishi a fost inca un lucru tabu în rândul oamenilor. Acum, cu necesitățile în creștere, acest tip de produs se vinde mai bine ca niciodată. Suntem cumpararea jocuri video? Ei bine, nu, ca și alte țări europene, dar noi în mod clar au parcurs un drum lung în sus, în această piață. Vânzările au crescut cu peste 50% în ultimii 2 ani, ceea ce înseamnă că, cum ar fi magazine online din eMAG lucreze fundul lor liber pentru a rămâne în contact cu toate noile versiuni și să vă asigurați că aduc nu numai joc, dar, de asemenea, experiența americană de eliberare jocul printr-un eveniment de lansare mare. De exemplu, atunci când World of Warcraft Wrath de cadavru King expansiune a fost lansat în București, 10000 de oameni au fost in linie pentru a ajunge la miezul nopții. Acum, că e un succes mare pentru un singur joc.

……………………………………………………………………………………………………………………………………….

2.Am citit si eu ca cei de la Apple, undeva prin luna martie, vor lansa a cincea generatie a cunoscutei tablete iPad. Analistul White, spune pentru CNBC, ca Apple va adopta tehnologia IGZO, dezvoltata de cei de la Sharp. Aceasta tehnologie permite o densitate mai mare de pixeli pe aceeasi suprafata. De asemenea, acest model, va fi mai subtire si mai usor !
……………………………………………………………………………………………………………………………………….
3.Ce folosesc eu pentru protectia calculatorului meu ?
Eset Smart Security 6, editia 2013 o solutie antivirus gratuita, pe care o am  in testare timp ae 30 d3 zile.  Se zice ca utilizeaza cele mai avansate tehnologii, oferind protectie maxima maxima, minimul de resurse consumate, zero, zero, configurari si intreruperi…Pana acum nu am avut probleme, sper si de acum incolo totul sa decurga normal.
……………………………………………………………………………………………………………………………………….4.  Terminalul Medias

Mai concret, compania a lansat un telefon pliabil cu două ecrane. Acesta poartă numele de Medias W N-05E.

Telefonul vine echipat cu un procesor de 1.5 GHz dual-core CPU, o cameră de 8 MP, 1 GB de RAM, şi spatiu de stocare de 16 GB prin intermediul cardului micro SD. Sistemul de operare disponibil este Android 4.1, scrie The Verge.

Deşi caracteristicile nu impresionează, cele două ecrane sunt cu siguranţă piesa de rezistenţă. Acestea măsoară 4,3 inch şi au o rezoluţie de 540×960 pixeli. În funcţie de preferinţele fiecărui client, telefonul poate afişa imaginile pe un singur ecran, dar şi pe ambele.

Gadget-ul va fi disponibil în Japonia, începând cu luna Aprilie.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s