Stop defrisarilor ilegale!

Stop defrisarilor ilegale!

Toate tarile isi pun in siguranta populatia si dau drumul la economie!! Noi ce facem?? Iată cât lemn românesc ajunge în curtea austriecilor de la ...Ne uitam cum circula camionul si vagoanele cu lemne. Un spectacol grotesc in care omul nu valoreaza nimic.

Stiut fiind cum „penedeleii” executa ordinele irationale la comanda, sper ca toti parlamentarii sa NU aprobe prelungirea starii de urgenta pentru ca economia nu trebuie sa se inchida, iar drepturile si libertatile fundamentale ale omului nu trebuie suspendate!

Sper sa intram in normal, sa pastrati unele masuri si sa organizati alegeri pentru ca este cumplit pentru toti. Nu vrem sa fim carne de tun! Nu avem venituri dar padurea se goleste! Gata cu abuzurile! Ei au agenda lor nu au treaba cu cetatenii! Nu contam!

Va rugam, NU aprobati prelungirea starii de urgenta pentru ca nu este benefica cetatenilor si economiei Romaniei.

 

PS. PĂDURILE ROMÂNIEI!

„În timp ce alții fac jocuri de imagine, noi acționăm concret pentru apărarea pădurilor României.
Resursa regenerabilă a pădurilor este vitală pentru sănătatea românilor. Valorificarea rațională și legală a lemnului poate deveni o sursă importantă de plusvaloare în economia românească.
Am înregistrat la Senat, în numele grupului PSD, o propunere legislativă care stipulează, între altele:
„Se interzice scoaterea din țară a produselor din masă lemnoasă constând în: buștean, lemn rotund, cherestea și lemn de foc, în scop comercial, până la 31 decembrie 2030.”
„Încălcarea interdicțiilor (…) constituie infracțiunea de contrabandă și se pedepsește cu închisoare de la 5 la 10 ani și interzicerea unor drepturi.
Tentativa se pedepsește.”
„Bunurile care fac obiectul infracțiunii (…) se confiscă.”

sursa: senator Serban Nicolae

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s