Swing-ul in Romania

Daca ai cumva un stil de viata ce include swing-ul, si, in Romania ai putea intampina oresce dificultati atunci cand vrei sa cunoasti cupluri carea au aceleasi dorinte si aceleasi interese cu ale tale poti sa pasesti prin intermediul site-ului: swing.ro  , in aceasta comunitate reala si stabila de swingeri, intr-un mediu intim si foarte sigur. Intr-un astfel de club oamenii pot alege sa practice swing-ul din diverse motive. Unii fac asta pentru a creste calitatea actului , iar altii il practica pentru diversitate sau pur si simplu din curiozitate. Sunt si  cupluri care vad in swing o metoda nou de a intari relatia lor de cuplu sau doar ca pe un mod placut de a se recrea. Indiferent de motivul pe care il au cluburile de swing si-a facut aparitia si, in mediul virtul. Swing.ro este un site unde se pot  inscrie persoanele singure sau cupluri pentru swing. Acum, pentru cei care n-au auzit de swing, am sa va spun cate ceva despre aceste cluburi mai speciale. Un club de swing este alcatuit dintr-un bar, un spatiu destinat socializari, unde se intalnesc participanti invitati la petreceri, camere destinate closed swing, pe care le pot alege invitatii care fac schimb de parteneri pentru a nu fi in aceeasi camera cu jumatatea lor, si un alt tip de camere pentru open swing. Acestea din urma fiind preferate mai ales de cei cu experienta, care nu au inhibitii atunci cand partenerul/partenera de viata este in bratele altei persoane de sex opus. Pentru incepatori in tainele swing-ului, se pot pune la dispozitie, in spatiul destinat socializari, materiale pe suport video care ii ajuta pe doritori sa priceapa fenomenul.

In timpul socializari, persoanele care sunt neinitiate pot vedea o serie de filmari care ii ajuta sa invate absolut tot, de la ce inseamna swing-ul, cum se face swing, si pana la modul cum trebuie sa se comporte un barbat cu o femeie si invers, inclusiv faptul ca trebuie atunci cand participa la swing sa se protejeze…

O intrebare fireasca pe care vi-o puneti:

Cine sunt cei care practica swing Patronii cluburilor de swing din Bucuresti spun si se lauda cu clienti care provin din inalta societate, care au, studii superioare si ocupa pozitii de top in companii mari prezente la nivel local. Acestia mai sustin ca sunt anumite vedete din showbizul autohton care le-au calcat pragurile cluburilor pe care le administreaza!
Ca asa este sau nu, nu avem de unde stii, deoarece confidentialitatea e maxima…Dar, stiti vorba romaneasca: „nu iese fum fara foc”

Publicitate

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s