Super Bowl 20202: Kansas City Chiefs câștigă meciul.

ap-20034152858867

Super Bowl 20202: Kansas City Chiefs câștigă meciul, in fata celor de la San Francisco 49ers

Șefii din Kansas City au învins duminică cu 31-20 pe San Francisco 49ers, în Super Bowl LIV. Este primul titlu din campionat al echipei în 50 de ani. Victoria a fost alimentată de fundașul șefului Patrick Mahomes, care a fost numit Super Bowl MVP.

Mahomes, 24 de ani, a devenit cel mai tânăr jucător din istoria NFL care a câștigat MVP-ul sezonului regulat și un titlu de Super Bowl. După ce s-a terminat cu 10 puncte în al patrulea trimestru, quarterback-ul din al treilea an și-a dus infracțiunea la 21 de puncte fără răspuns. A terminat cu două touchdown-uri trecătoare, un scor grăbit, 286 de metri prin aer și două interceptări în cursul nopții.

„Nu ne-am pierdut niciodată credința, acesta este cel mai mare lucru. Toată lumea din această echipă, nimeni nu a avut capul în jos și am crezut unul în celălalt – asta am predicat tot anul”, a spus Mahomes în interviul său după joc.

Spectacolul a fost urmarit de peste 100 de milioane de telespectatori, iar minuul de publicitate a fost de 6 milioane de dolari. In timpul pauzelor, a rulat si un spot al unui antrprenor care multumeste medicului veterinar pentru ca i-a salvat cainele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s