Nu faci anticipate ca să-i păcălești că vei respecta legile după.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.In nicio țară civilizată din lumea asta, în care oamenii au o educație economică, civică și nu numai, dacă vine un partid și spune că nu va respecta o lege pe care tot acel partid s-a jurat că a bugetat-o prin proiectul pe care și-a angajat răspunderea, partidul acela nu mai este luat în serios, ci este dat jos de la putere. Imediat! Pentru că orice român care știe că EL ARE OBLIGAȚIA DE A RESPECTA LEGILE ȚĂRII nu poate tolera ca tocmai cei care conduc țara să fie cei care nu respectă legile.

Legile sunt făcute pentru a fi respectate. De toată lumea, inclusiv de cei care – vremelnic! – conduc destinul României.

Evoluția încasărilor și a economiei depinde de competența Guvernului. Te pricepi, stai la guvernare, nu te pricepi, pleci acasă. Dar nu sacrifici legi si oameni. Nu faci anticipate ca să-i păcălești că vei respecta legile după. Românii trebuie să știe că ANTICIPATE = AUSTERITATE!

sursa: M. Ciolacu

2 comentarii

  1. Un lucru nu mi-e clar în privința dorinței #PNL de a face anticipate. Auzim reprezentanții din #guvern că spun constant: nu sunt bani pentru pensii, pentru alocații, dar cu toate acestea sunt bani pentru #anticipate? Undeva argumentele lor cam scârțâie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s