Pareristi pe banii altuia!

 

Ce treabă ai tu, iubitor al fotbalului, cu un club privat ? Sunt banii patronului. El isi asuma si reusitele si nereusitele. Pe banii lui! Nu pe banii tăi, draga suporter sau ai mei sau ai altora. Tu ca suporter analizezi jocul. Daca iti place te duci la meci, cumperi bilet si daca consideri ca a meritat, revii sau nu.

Acum, cheltuielile multor cluburi, pe bani publici si includ aici, si pe CS Dinamo + CSA Steaua, pe care le ignora mai marii jurnalismului romanesc, acolo exista mecernariat mascat pe banii nostri, ai tuturor.

Nu te invită nimeni sa te uiți in buzunarul unui particular, ca al celui de la FCSB, Viitorul sau CFR Cluj, pentru ca sunt singurele cluburi particulare. Cand tu, draga suporter sau jurnalist vei investi macar un leu intr-un club, atunci ai voie sa vorbesti in stilu „mistocaresc”. „Dadatori” cu parerea sunt multi pe banii altuia. Încercați si pe banii voștri.

PS. Intrebarea se pune asa, daca firmele private ar  pune la vinzare salariati cum fac cluburile (pun jucatori precum o marfa de bazar, la vanzare), care ar fi reactia pareristilor? . Mentiune, Romania conduce presedintia UE, dar isi vinde cetateni.

4 comentarii

  1. Urat sună fosta Steaua, actuala FCSB. Corect e echipa care s-a numit, fraudulos, Steaua, cunoscută în prezent drept FC FCSB.

  2. Becali e un prost un patron care se respeca adduce un antrenor cu firma nu se baga la echipa ca nu e treaba lui.Asta inseamna ca n are ocupatie.Isi face echipa manageriala nu cu MM un puscariabil cu interese ca l a prins pe prost.Pffff,ce sa mai vorbim cand intra becali cumm la mititica ia si fcsb campionatul ca daca nu erau ei se numea Steaua.Adunatura de prosti,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s