Stoian a făcut un pas înainte semnând cu FCSB

Adrian Stoian a făcut un pas înainte semnând cu FCSB. Am observat o frăsuială intre analiștii vieții, cum că de ce naiba s-a intors in țară. Păi, uite de ce, după datele furnizate de presă și de Becali:

  • a primit 37 de mii de euro la semnătură , echivalentul a două salarii ,ultimele la Crotone, la care renunțase pt a pleca liber. Asta înseamnă că în Italia încasa aproximativ 18 mii de euro pe lună. La Steaua primește 20 de mii, conform spuselor proprietarului. E un progres financiar ? Este, chiar dacă nu mare.
  • apoi vine de la Crotone, retrogradată in serie B, cu ”șanse” mari să cadă in serie C. Și semnează cu o echipă care de 16 ani de zile joacă in cupele europene, iar in acești 16 ani, doar de două ori a ratat grupele UCL sau UEL. Ba chiar anul trecut juca in primăvara Europa League. E un progres au ba ?

 

Iată de ce Stoian a făcut un pas înainte când s-a întors in România, la 28 de ani.  Că este greu pentru analiștii vieții, să folosească internetul, pe care acum îl ai și in buzunar pe un dispozitiv mobil, ca să cauți niște date, acum inteleg.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s