Casa cu 200 de euro

Un fermier şi-a petrecut ultimii doi ani din viaţă construind o casa. Principalele materiale de construcţii au fost: paiele, balegarul si lutul. Pretul e de invidiat: sub 200 de euro.

123410cc-54e2-40a3-b875-3ca6b9b62bb3_casa-i1Mai mult, pentru a construi această casă, bărbatul nu a folosit nicio unealtă electrică.

Michael Buck, în vârstă de 59 de ani, a construit această casă în grădina proprie, din apropiere de Oxford, Anglia. El a folosit tehnici de construcţie străvechi şi şi-a procurat aproape toate cele necesare direct din natură. Unele obiecte au fost recuperate de la un punct de colectare a deşeurilor.

Acum, când casa e gata, Michael a început să o închirieze, arată un articol publicat de colegii noştri de la Yahoo! News UK. Actualul „locatar”, un muncitor de la o fermă de vaci din apropiere, plăteşte găzduirea în lapte.

Podeaua de scândură a fost recuperată de la un vecin care voia să scape de ea, iar ferestrele au fost cândva parbrizul unui autocamion.

Casa, care seamănă cu locuinţele hobbiţilor din „Stăpânul Inelelor”, nu are electricitate, dar este alimentată cu apă de la un izvor din apropiere. Pereţii casei au fost „zugrăviţi” cu calcar şi un mix special de răşini vegetale.

Sursa:ro.stiri.yahoo.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s