„Prima casa”, credit in euro

Persoanele care au facut solicitari pentru credite in euro la programul ‘Prima casă’ vor putea primi imprumutul solicita in euro,daca dosarul a fost depus inainte de trecerea la creditarea exclusiva în lei. Hotararea a fost adoptata ieri de Guvern – cf. Agerpres. La ‘Prima casă’ s-a făcut o clarificare, pentru că, după cum ştiţi, la un moment dat s-a făcut trecerea de la creditarea în euro la creditarea în lei. La un moment dat a fost în această perioadă de schimbare o nelămurire în legătură cu felul în care se acordă creditele pentru cei care depun dosarele. 
Hotărârea de guvern vine să spună exact că, dacă cineva şi-a depus dosarul pe euro în momentul în care era pe euro, i se dă pe euro, evident dacă este acceptat dosarul. Contează data la care ţi-ai depus dosarul, nu data la care se face evaluarea’, a precizat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada.

Si, tot de la Biroul de presa al Guvernului:” Solicitarile aflate în curs de soluţionare la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri urmează să fie soluţionate potrivit dispoziţiilor legale în vigoare la data depunerii lor”

Sursa: Agerpres

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s