Chelsea – Steaua

Joi, suntem cu ochii, pe voi!! Returul de la Londra este un moment mult astepta de fanii stelei si nu numai de ei. In returul de la Londra Laurențiu Reghecampf, un foarte bun pedagog , va merge sa joace nu sa se apere. Ar fi o prostie sa crezi ca te poti apara 90 de minute pe Stamford Bridge.

Rezultatul de 1-o de la Bucuresti, este fragil. Daca Steaua nu va intra pe „varfuri” si va avea tupeu in joc, poate inscrie si astfel, parerea mea, cu un gol dat in poarta englezilor, v-ar avea calificarea in mana. Asta presupune o mare daruire in joc a celor 11 stelisti, multa inteligenta din primul minuta pana la fluierul final. Totul este posibil in acest meci.

Pentru Chiricheş partida, de la Londra, ar putea însemna mai mult decît o calificare în „sferturile” Europa League. Conform olandezilor de la voetbalzone.nl, stelistul a intrat în atenţia lui Roberto Mancini, care-l doreste pe fundas la din vara. Mancini va fi prezent la acest meci. Suma vehiculata, pentru acest transfer,  se ridica la 15 milioane de euro.

Deci, bafta Steaua!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s