Rooshv, in Romania.

Celebrul si in acelasi timp controversatul scriitor si blogger america Rooshv.V, in varsta de 33 de ani, se afla in Romania. El face un tur al cluburile bucurestene, cum ar fi GAIA, FRATELLI, BOA, CHABOO , unde spera sa cunoasca fete frumoase si mai apoi va pleca in MOLDOVA: Iași, Brăila, Bacău, Roman, Galați, Suceava. Obiectivul sau este sa cucereasca cat mai multe frumuseti autohtone.

Americanul a fost un tocilar, dependent de jocuri video, dar si-a pus in cap, in facultate sa aiba cate o experienta cu toate femeile frumoase pe care le intalneste. A constatat insa rapid ca cele mai grozave si frumoase femei sunt din alte tari, asa ca a inceput sa scrie despre asta(vreo 13 carti pana acum) si sa castige bani frumosi si multi.

Celebritatea lui Rooshv, vine de la cartile despre modul in care ar trebui seduse femeile din diferite zone ale lumii, dar altii il considera un adevarat guru al sexului…Sa-l vedem ce-o sa faca in Romania?

La prima iesire, intr-un club din Bucuresti a fost refuzat.  Roosh V. accepta refuzul femeilor cu zambetul pe buze. „Problema cu care ma confrunt este ca le place sa stea cu grupul lor – cum le extrag, cum scot o fata din grupul ei mare de prieteni ca apoi sa facem dragoste in alta parte a clubului ?„, se intreaba el.

Detalii, despre peripetiile americanului in Romania, gasiti in fiecare zi, pe StirileProTv

4 comentarii

  1. cine dracu e uratu’ asta ma nene?
    vine el aici la noi sa ne reguleze femeile. ca parca toate muierile-s curve cum e el obisnuit. cica mare stire bai frate, la protv. clar ca astia nu mai au subiecte… o sa ajunga un al doilea otv cat de curand

  2. de la dependenta de jocuri video a trecut la dependenta de fete, mereu altele, doar nu cred ca e in stare sa pastreze o fata mai mult de o noapte (sigur il lasa ea). Un nimeni ce a venit pe la noi, aparut intr-o zi in presa si scufundat inapoi in anonimitate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s