Am inteles-o si p’asta!

Pentru ce este necesara certificarea Iso ? Si ce-a zis nenea Google: „Implementarea standardelor ISO prin elaborarea si acreditarea unor sisteme de management al calitatii la nivel organizational si de o maniera sustinuta nu este doar o reglementare la care obliga legea, cu documentatie in plus, ci in primul rand un avantaj al competitivitatii si al durabilitatii companiei dumneavoastra. Sistemele de management al calitatii, de la cele privind productia efectiva, la cele referitoare la personal sau cele tinand de siguranta generala a mediului, au in general ca structura de baza actiunea preventiva.”

Deci, certificarea asta ISO, are legatura cu calitatea si ne atesta noua, clientilor, ca societatea care a produs bunul, pe care il cumparam, functioneaza la standarde satisfacatoare. Adica, e si-o chestiune de imagine!

Ce noroc cu nenea Google, ca aflam atatea !:)

2 comentarii

  1. E si bine , e si aiurea….Mie mi se pare o pierdere de timp…mai ales cand certificarea asta e facuta stand la cafea si vorbind despre campiile inflorite si ploaia din Spania!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s