Si miracolul s-a produs!

Cum spuneam in micul aricolul postat ieri Steaua si CFR, aveau nevoi de cate o minune. Aseara, miracolul sau minunea, cum vreti sa-i spuneti, a venit pentru echipa lui Becali!

Steaua are darul de-a renaşte, precum Pasarea Phoenix, când te-aştepţi mai puţin. Are darul de-a scrie istorie când are mai mici şanse, are puterea de-a se autodepăşi în cel mai bun moment. A făcut-o şi aseară, când de la un 0-2 fără prea multe comentarii la Amsterdam, a dus dubla cu Ajax în prelungiri, în urma unui joc entuziasmant prin dăruire, entuziasm, încredere, întărit prin caracterul de echipă şi concretizat prin valoare individuală a unor jucători. Absenţele de la mijloc s-au simţit, dar n-au şi contat neapărat. Iar gaura lăsată de Prepeliţă a fost în cele din urmă umplută de Filip, poate eroul anonim al meciului. Jocul a ajuns însă în prelungiri datorită celui mai „neanonim” jucător al Stelei.

Cu scorul de 4-2! GOOOL LATOVLEVICI! Steaua se califica in optimi! Inca un miracol romanesc marca Steaua! Urmeaza Chelsea.

Reclame

Un gând despre „Si miracolul s-a produs!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s