Si miracolul s-a produs!

Cum spuneam in micul aricolul postat ieri Steaua si CFR, aveau nevoi de cate o minune. Aseara, miracolul sau minunea, cum vreti sa-i spuneti, a venit pentru echipa lui Becali!

Steaua are darul de-a renaşte, precum Pasarea Phoenix, când te-aştepţi mai puţin. Are darul de-a scrie istorie când are mai mici şanse, are puterea de-a se autodepăşi în cel mai bun moment. A făcut-o şi aseară, când de la un 0-2 fără prea multe comentarii la Amsterdam, a dus dubla cu Ajax în prelungiri, în urma unui joc entuziasmant prin dăruire, entuziasm, încredere, întărit prin caracterul de echipă şi concretizat prin valoare individuală a unor jucători. Absenţele de la mijloc s-au simţit, dar n-au şi contat neapărat. Iar gaura lăsată de Prepeliţă a fost în cele din urmă umplută de Filip, poate eroul anonim al meciului. Jocul a ajuns însă în prelungiri datorită celui mai „neanonim” jucător al Stelei.

Cu scorul de 4-2! GOOOL LATOVLEVICI! Steaua se califica in optimi! Inca un miracol romanesc marca Steaua! Urmeaza Chelsea.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s