Stirea saptamanii-Leul norocos!

castigatorul pariu online Stirea care a facut inconjurul canalelor tv, la inceputul saptamanii, a fost in legatura cu un fabulos castig, de o suta de mii de lei! Un tanar, din Iasi, in varsta de 32 de ani, fara un loc de munca stabil, care locuia impreuna cu mama sa, a pariat 1 leu, ati citit bine!!!… si a castigat 100.000 de lei!!! Singurul lui venit erau banii din pensia mamei, pe care numai ei stiu cum si-i chiverniseau, ca sa le ajunga o luna de zile.
Tanarul a pariat pe 15 meciuri de fotbal, din campionate europene jucate saptamana trecuta, la o agentie din Targul Frumos, asteptand, nu ca noi cei care avem calculator si putem avea rezultate live din confortul casei, ci mergand a doua zi la casa de pariuri, sa-si verifice rezultatele, a aflat de norocul ce-l nimerise.  Nu este un maniac, spune el, joaca la pariuri sportive doar cate un leu. De data aceasta, leul a fost norocos.

Norocosul castigator, a scapat de saracie si este decis ca mare parte din bani sa-i investeasca in agricultura. Asa l-am auzit, declarand! Si, mai are o dorinta:  „visează să îi organizeze o nuntă frumoasă iubitei lui”.

In termenul legal de 90 de zile, casa de pariuri va trebui sa-i dea castigatorului banii, din care, fireste statul isi va opri impozitul ! Acum, ca asa va face, cum a declarat, e doar problema lui, cert este ca tanarul s-a imbogatit peste noapte!

HAi, s-aveti bafta tanarului din Targul Frumos !:))

Sursa acestui articol: rtv.net

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s