James Bond !

James Bond – numele de cod 007!! James bond este un personaj fictiv creat prin anii”5o, daca memoria nu ma inseala, de Ian Fleming. Acesta are scrise douasprezece romane si doua nuvele. Personajul Serviciului Britanic Secret a aparut la TV, radio, în jocuri video, benzi desenate, dar si în cea mai longeviva si francizata opera cinematografica din toate timpurile. De-a lungul anilor, James Bond a fost interpretat de Sean Connery, Roger Moore, George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan si Daniel Craig.
Cu toti ne aducem aminte de gadget-urile pe care le folosea in filme, precum acel celebru ceas spion. Gadget-uri, pe care timpul si tehnologia le-a transformat si le-a adus in viata noastra…de zi cu zi!
Uitandu-ma pe paginile acestui site specializat, am revazut scene din celebrele filme, cu James Bond si m-am gandit ca, acum nu trebuie sa mai fi spion sa ai la tine acasa camere ascunse. A devenit, din pacate o necesitate! Vreau sa-mi iau eu si eu asa ceva…pentru ca ma voi simti mai in siguranta, cand plec d’acasa.Voi sti, ca este acolo un „ochi”, care supravegheaza totul, in lipsa mea!Nu, ca asa avea cine stie ce averi, dar ce am e al meu si nu vreau surprize neplacute!

Si, pentru ca tot am vorbit de celelbrul fil, nu putem incheia fara sa va las si in scurt clip:

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s