Retrospectiva anului sportiv cu televizor nou !

Aseara am ajuns tarziu acasa de la serviciu si dupa o zi deosebit de grea am zis sa vad si eu retrospectiva sportiva a anului 2012 .Zis si facut .Am dat drumul la televizor si m-am asezat comod pe fotoliu. Dar nu v-am spus, televizorul, este un dar de sarbatori, pe care mi l-am facut de la un magazin online, dupa ce vechiul m-a lasat ! Cum nu am prea  mult timp liber la dispozitie, am dat un search pe motorul de cautare  google,si, l-am vazut, mi-a placut si l-am achizitionat! Ce sa va zic , este o minunatie de televizor 3D, un LG 32LM3400 cu diagonala de 81 de cm.
Pentru mine foarte important a fost modul in care a fost facuta livrare, printr-o firma cunoscuta de curierat, faptul ca plata o faci in momentul in care primesti produsul.
Dar, sa revin la ce va povesteam mai sus ! Aseara am retrait toate momentele frumoase de la Jocurile Olimpice de la Londra! Reusita gimnastei Catalina Ponor este semnificativa, argintul de la sol straluceste mai ceva ca aurul ! Intreaga echipa a fost de aur, chiar daca au luat  medalia de bronz în concursul pe echipe, eu le-am vazut de aur ! Si nu era de vina televizorul:)

Ceremoniile grandioase de la deschiderea si  de la sfarsitul  Jocurilor Olimpice de la Londra , de pe Stadionul Olimpic, unde zeci de mii de spectatori şi milioane de telespectatori au asistat la acel spectacol de aproape trei ore, le-am revazut la noul meu televizor LG

Ar fi multe sa va povestesc despre minunatia de televizor si despre clipele frumoase retraite alaturi de sportivi nostri la Londra , dar mai multe detalii gasiti pe pagina de : facebook.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s