De la Florentin Petre !

Cunoscutul fotbalist dinamovist, Fl. Petre a declarat pentru cotidianul.ro ,ca omul de afaceri  Cristi Borcea va reveni la conducerea echipei Dinamo!

„Cand el a fost alaturi de echipa, Dinamo a avut rezultate. Sunt sigur ca Borcea se va intoarce. Va reveni curand, in urmatoarele zile”, a spus Florentin Petre , fara a dezvalui de unde are informatiile.

Formatia din Stefan cel Mare se confrunta cu o criza financiara nemaintalnita . Datoriile pe care clubul le are ajung la aproximativ 10 milioane de euro.

Dorinel Munteanu, antrenorul cainilor, este curtat si el  de rusii de la Mordovia Saransk!Cu cati jucatorii va mai ramane Dinamo in lot se va vedea dupa vacanta de iarna !Si tot atunci vom afla daca Dinamo si Rapid vor fi excluse din competitiile europene !

Un alt club aflat in mare suferinta este Rapid, ale caror datorii se invart in jurul cifrei de 30 milioane de euro ! La Rapid lucrurile sunt si mai incurcate , deoarece patronul clubului , G. Copos, doreste vanzarea actiunilor, dar nu gaseste cumparator!

Anul 2013 suna destul de rau pentru cele doua cluburi, excluse de UEFA, din competitiile europene, vor trebui sa vanda jucatori si atunci performantele vor lipsi, iar Liga lu’ Mitica va avea de suferit din cauza calitati meciurilor !

sursa  : Protv si Cotidianul

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s