Tratamentul Cyberknife

Toti ne temem de acest teribil diagnostic si mai ales pentru faptul ca stim ca este o boala incurabila. Stim ca inca nu se cunoaste un tratament pe deplin eficient, dar mai stim si ca daca boala este prinsa in faza incipienta mai exista si cateva sperante. Tocmai de aceste sperante se leaga si radiochirurgia Cyberknife. Iti poate suna pompos ce zic dar e chiar adevarat. Acest tratament oncologic da rezultate foarte bune in marea majoritate a cazurilor si readuce speranta la cei care credeau ca viata lor se apropie de sfarsit.

Tumorile maligne sau benigne sunt uneori greu de tratat sau chiar imposibil daca sunt localizate in zone greu accesibile. Chirurgia clasica este un stres emotional, fiziologic si psihologic enorm pentru orice persoana si mai cu seama pentru cei care au fost diagnosticati cu cancer. De aceea este bine de stiut faptul ca radiochirurgia Cyberknife sa inlature orice tumoare indiferent de localizare. Fie ca este vorba de rect, plaman, creier, prostata si alte variate localizari, radiatiile vor patrunde chiar acolo si vor rezolva problema.

Sigur ca acest lucru nu se poate intampla peste noapte. Este nevoie de cateva sedinte de radiochirurgie pentre a avea rezultatele dorite. Insa dozele de radiatii si frecventa administrarii lor este decisa de medicul care va trateaza ce va crea o schema personalizata. Fiecare bolnav are boala lui si de aceea merita un tratament specific afectiunii pe care o are. Acest tip de tratament ce este disponibil la Centrul Cyberknife din Hamburg unde deja multi bolnavi au fost tratati cu succes.

Iti este frica de o operatie clasica? Daca alegi radiochirurgia Cyberknife vei uita de bisturiu,durere sau anestezie. Procedura propusa este una noninvaziva, realizata in ambulator, ce nu creeaza niciun fel de durere sau disconfort. Nu vei ramane internat nici macar o zi ci chiar vei putea sa te intorci la activitatile tale curente fara niciun fel de problema. In ce consta radiochirurgia Cyberknife? Timp de o jumatate de ora vei sta intins pe o masa si iti vor fi administrate fascicule de radiatii catre tumoare cu o foarte mare precizie. Tesuturile sanatoase din jur vor fi foarte putin afectate. Asta e tot! Acum alegerea e a ta!

5 comentarii

  1. Numărul persoanelor cu cancer va crește cu peste 75% până în 2030 la nivel global, cu creşteri și mai accentuate în ţările sărace și foarte sărace, unde nivlul de trai este mică, arată un nou studiu.deci, aparitia acestor metode este salutara !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s