Un click ţine loc la o mie de cuvinte !

Primul lucru pe care am sa vi-l spun, este ca am gasit un magazin fain: eGluma.ro.Ce fac acesti oamenii? Simplu, personalizeaza tricouri. Da , stiu o sa-mi spuneti ca vin sarbatorile de iarna si eu tot cu gandul la anotimpul calduros, la vara. Si, sigur eu am sa va raspund cam asa :

-Pai, daca-mi place vara ! Si ,de ce nu as lua un tricou personalizat, asta-i al meu. L-am vazut si mi-a placut ! E tricoul pe care il voi purta in prima zi din vara 2013 !:) Fain, nu !A fost foarte simplu sa-l achizitionez , am sunat la celalalt capat al firului a raspuns un domn care dupa formalitatile de rigoare, m-a asigurat ca o sa primesc comanda in 48 de ore, am intrebat daca se poate comanda si un alt text sau daca se pot imprima tricourile fata/verso si am primint un raspuns afirmativ, ne intelegem si la pret urmand sa trimit un email cu dorinta mea vis-a-vis de tricou si text. Daca sunteti curiosi, dati un click si puteti gasi si voi !Apoi sunati la numerele afisate pe site!

Nu-i gluma! Eu am descoperit acest magazin datorita celor de la BlogAwards! Si, ca sa parafrazez zicala „o poza face cat o mie de cuvinte ” , eu va zic ca : „un click ţine loc la o mie de cuvinte”.

5 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s