Românii trebuie să aibă parte de Dan Negru?

GRINCH CINE ERA DEGHIZATU?Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane
Unul din cele mai puternice argumente folosite de cei ce combat darwinismul și teoria evoluției este emisiunea de revelion condusă an de an de Dan Negru. Dovada vie că omul nu evoluează.
Ce evoluție poate fi aceea în care de la Dem Rădulescu, Marin Moraru, Caragiu, Rebengiuc, Puiu Călinescu, Nicu Constantin, Amza Pellea sau Cotescu, după câteva decenii, la trecerea între ani, românii trebuie să aibă parte de Dan Negru?

Băiatul ăla care zilele trecute i-a făcut de râs pe suporterii lui Poli, când a povestit, tot fără talent, că n-a mai avut curaj să calce pe stadion după ce a fost fugărit de suporterii lui Dinamo pe la el prin oraș, pe vremea când era membru în galeria lui Poli.
Zicea că l-au prins câinii, dar n-a apucat să și-o fure pentru că a fugit. Minciuna are picioare scurte. Nu credem că ar fi fugit prea tare.
Să se fi speriat atât de tare încât și-a abandonat dragostea de Poli pentru o echipă din mărginimea Bucureștiului?!
Și nu înțelegem de ce, pentru un incident minor cu noi, trebuie să se răzbune acum pe toți românii care au televizor…
Dacă e adevărat ce spune Negru și dacă e adevărat că l-am lăsat să fugă, ne cerem scuze față de românii pe care îi chinuie de atâta amar de ani.
Parcă se împlinește urarea-blestem a lui Andrei Gheorghe, care le dorea dușmanilor să li se blocheze telecomanda pe canalul pe care apare băiatul ăsta fără sare și piper din Timișoara.
Manelizarea și cocalarizarea înseamnă involuție. Nu suntem printre cei care fac audiență programelor de îndobitocire.
Și pentru a ne demonstra că umorul a fost înlocuit cu bășcălia ieftină, Negru a avut ca invitat un travestit surpriză. O altă mândrie a țării din Timiș, domnul Grinch. Cei doi au în comun un lucru: de fiecare dată când apar, sunt musafiri nepoftiți.
Grinch e un horror-fantasy (dar nu mai horror decât un Revelion cu Negru) al aceluiași regizor care a produs și ”The Dilemma”,
(în filmul The Dilemma, la fel ca la Dinamo, este vorba de niște băieți care cred că au intrat în afacerea vieții lor, dar se țepuiesc unul pe altul până se alege praful de tot. Secretele personajelor principale trebuie să rămână bine ascunse)
Până acum ne-am tot întrebat cine este Grinch? Cine este personajul care ne-a stricat nu numai Crăciunul, ci și jumătate din anul care s-a încheiat?
Grinch este un antierou păros, cu o inimă mai mică cu două măsuri decât dimensiunea normală, un personaj inventat care apare în scenă travestit în Moș Crăciun, dar singura lui intenție este aceea de a fura sărbătoarea și de a da totul peste cap.
Grinch fură toată strădania celor ce au tras din greu să aibă parte de sărbătoare. Le aruncă decorațiunile la gunoi și e șocat că oamenii continuă să cânte și să tragă tare pentru a-și salva Clubul.
V-am făcut un rezumat a ceea ce am aflat că a fost aseară în emisiunea antiumor, pentru că suntem siguri că nu v-ați uitat.
Probabil, la fel ca și noi, ați aflat că în spatele omului verde invitat de omul negru se afla fostul antrenor și om de fotbal, Cosmin Contra.
În povestea pentru copii, până la urmă inima lui Grinch ajunge la dimensiunea normală, își dă seama că a greșit și restiutuie copiilor tot ce îți însușise în mod nedrept.
Asta așteptăm și noi, domnule Grinch! Repară ce-ai stricat! Lasă ca banii suporterilor să fie folosiți pentru Dinamo! Altfel, ultima imagine cu care românii vor rămâne va fi a unui biet travestit într-o jenantă și penibilă emisiune.
CÂINILOR, trebuie să rămânem uniți și să rezistăm încercării unor infractori de a ne împinge spre faliment. Pe toți cei ce se ascund în spatele unei măști, pe toți adevărații regizori ai acestei distrugeri îi vom demasca. Rând pe rând.
Tot mai tragem nădejde că fostul antrenor ne va spune adevărul sau va renunța să îngroape clubul în datorii către el.
Până atunci ne rămâne o singura variantă de salvare. Prin propriile puteri. Și asta înseamnă: programddb.ro
PS: E adevărat că de contractul lui Cosmin cu Dinamo s-a ocupat Melero Marin? Și la venire și la plecare? Pentru că acest detaliu ar lămuri multe lucruri ascunse…
Sursa: Peluza Catalin Hildan-Dinamo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s