Calarasi: O echipa de handbal, victima razbunari politice!

„Mai ușor este să distrugi ceva gata făcut decât să întreți”. De la acest principiu, inventat de gasca politicienilor care se cred buricul pamantului, si-a inceput „activitatea”, primarul municipiului Calarasi, Marius Dulce (PSD).

Sustinut de viceprimarul Nicolae Dragu (PSD), cunoscut ca analfabet institutional si de presedintele CJ Calarasi, Vasile Iliuta ( un traseist al politici locale), demersul sau de distrugere a inceput cu echipa de fotbal in sala, campioana Romaniei in 2019.

Echipa de handbal, Ahc Dunarea Calarasi, creata de predecesorul sau, liberalul Daniel Stefan Dragulin

( decedat de Covid19), ii statea in gat. Banii, cu care primaria finanta activitatea acestor cluburi, nu aduceau comisioane pentru partid si clientela pesedista locala, spun surse din primarie. De aceea, inca din campania electorala pesedisti au ochit banii celor 2 cluburi, dar au refuzat sa  spuna ce au de gand cu sportul calarasean.

Neplatiti din luna august si fara vreo speranta ( primarul a refuzat dialogul cu conducerea clubului), jucatorii echipei de handbal au inceput sa paraseasca clubul. Ultimii plecati fiind frati Bujor si portarul Vladut Rusu, la CSM Bacau.

Gunoiele pesediste din administratia locala refuza dialogul cu cetateni… si ne referim la cetateni neinregimentati politic. Daca nu esti pesedist cu acte si cotizatie platita la zi, primarul nu iti va raspunde la nicio intrebare. Asta-i ultima fita de la Primaria Municipiului Calarasi

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s