COMITETUL JUDEȚEAN PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ CĂLĂRAȘI

COMITETUL JUDEȚEAN PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ CĂLĂRAȘI

Contact ISU Calarasi, Purtator de cuvant ISU CalarasiINFORMARE DE PRESĂ
23.05.2020, ora 14.00

⚫️În contextul informării privind situația generată de răspândirea virusului COVID-19, astăzi, 23 mai, la nivelul județului Călărași sunt monitorizate 613 de persoane aflate în autoizolare la domiciliu, iar 50 de persoane se află în carantină instituționalizată.

Menționăm că, în ultimele 24 de ore, 21 de persoane au finalizat perioada de izolare de 14 zile și 18 persoane au ieșit din carantină.

În prezent, la nivelul județului sunt 79 de cazuri confirmate pozitiv cu COVID-19, dintre care 63 au fost declarate vindecate și 3 persoane au decedat.

⚫️ Forțele de ordine constituite din polițiști, jandarmi și polițiști locali au efectuat în continuare acțiuni privind ordinea și siguranța publică în contextul actual și au acționat pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli și pentru verificarea persoanelor aflate în evidențe cu privire la respectarea măsurilor de izolare la domiciliu, precum și asigurarea pazei locațiilor de carantinare.

❗️Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Totodată, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia alocată lor +4021.320.20.20.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s