Dan Savenco: Doar virusul ne-a distrus.

 ” Doar virusul ne-a distrus. Rămânem în istorie ca singura echipă neînvinsă din ediția 2019/2020 a EHF Champions League ” Dan Savenco- capitanul echipei de handbal masculin-Dinamo Bucuresti

Suntem aici pentru că am visat să zburăm spre și cu o minge lipicioasă, într-o luptă infinită. Să facem parchetul din săli să tremure. Uriași cu inimi și mai uriașe.
Dar acum, uriașii merită să moară pentru vanitatea celor care cred că pot stăpâni viețile. Zarafii sufletelor și ai destinelor pentru care noi, jucătorii, suporterii, staff-urile nu însemnăm nimic. Suntem oameni, înainte de a fi jucători, iar lacrimile noastre, din atâtea motive, vor umple pământul care ne va urla nedreptatea. Strângem puternic mingea la piept și privim spre fiecare dintre voi.
Sunteți alături de noi? 

Acestea sunt gandurile capitanului dinamovist la aflarea vesti ca EHF i-a strivit echipei de handbal visul de a întâlni gigantul PSG. Forul de handbal continental a luat decizia  de a anula partidele din optimile și sferturile Ligii Campionilor. 

 

2 comentarii

  1. În sensul propriu al cuvintelor, nu este Liga Cluburilor Campioane; este o ligă a cluburilor bogate. La fel ca la fotbal.
    În Liga Campionilor ar trebui să participe doar echipele care sunt campioane ale țărilor lor în sezonul respectiv. Punct!
    Cum era odată, când sportul și onoarea contau mai mult decât banii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s