Cine este Craiova sa joace la Targu-Jiu?

download (1)Dovada vie ca locuitorii municipiului Targu-Jiu au votat altceva, adica un primar mai prost, decat fostul primar Carciumaru.
Stadionul Ion Oblemenco se va inchide pentru 2 luni, urmeaza sa se schimbe integral gazonul. De obicei echipa din Banie juca la Severin, insa acum il are manager general pe Victor Piturca, nascut in Targu-Jiu si acesta vrea ca in cele 2 luni echipa sa joace in acest oras.
Apare insa in peisaj primarul „Las Fierbinti” de la Targu-Jiu, cel care se opune si se intreaba crezand ca este vreun Burebista: „Dar cine este Craiova sa joace la Targu-Jiu?” Raspunsul este simplu si il pricepe orice copil care a implinit 6 ani, desigur mai putin domn primar. Craiova este cea mai iubita echipa din Oltenia, inclusiv in Targu-Jiu. Daca Craiova ar juca la Targu-Jiu stadionul de 12.000 locuri al orasului ar fi neincapator si probabil ca ar fi luate cu asalt si acoperisurile blocurilor din proxima vecinanate. Sa presupunem ca un bilet ar costa 10 lei, chiar daca ele probabil ca vor costa 20-30 lei, Primaria municipiul Targu-Jiu ar castiga la fiecare meci 120.000 lei, bani veniti mocca, pe langa bucuria adusa fanilor gorjeni ai Craiovei.
Concluzia: Domn primar, te bate functia, domn primar!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s