Regarde Macron, regarde!

 

Sincer nu il vad pe Liviu Dragnea a fi interesat de functia de presedinte al statului. Nu il vand stand in curte la Cotroceni si hranind lebedele, scapand PSD-ul din mana, unde in secunda doi va veni un altul si in maxim 3 zile dupa, daca vei pronunta in sediul din Kiseleff numele Dragnea, toata lumea iti va raspunde: „Cine este Dragnea?” Deci, sincer nu-l vad pe Liviu Dragnea, dand functia de prim-ministru si cea de presedinte al celui mai mare partid din Romania, pe cea de tartor al lebedelor.

Insa am o dorinta ascunsa, usor perversa, de a vedea o intalnire bilaterala Dragnea – Macron si seara la dineu, cu doamnele la brat, sa-l vad pe Dragnea la brat cu Irinuca, cum se uita la Macron si cu un zambet pe sub mustata sa-i spuna din priviri: „Regarde Macron, regarde!”

PS. Blatul” dintre Iohannis si Dragnea incepe sa devina din ce in ce mai evident. Parerea mea. Cred ca si „rezistii”, si-au dat seama ca au fost manipulati degeaba, intrucat, in schimbul inlaturarii tuturor obstacolelor de pe culoarul catre mandatul cu numarul doi al lui Iohannis, Dragnea va fi achitat in absolut toate dosarele penale pe care le are, indiferent daca sunt pe bune sau sunt facaturi ale DNA. ma repet, parerea mea!

Un comentariu

  1. Un vis urat! Dragnea nu are ,, fata” de presedinte si nu cred ca il intereseaza. Mai mult, il intereseaza pe cine numeste.si aici are probleme serioase. Vad ca il ignora in continuare pe liviu plesoianu, nu figureaza in sondaje, il eclipseaza?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s