Dan Alexa, cu buza umflata!

Noul antrenor al celor de la FCSB este Mihai Teja, Dan Alexa fiind marele perdant. Mai toate site-urile de sport il dadeau pe actualul antrenor al celor de la Dunarea Calarasi, favorit, numai ca MM-ul l-a lucrat. Dupa cum recunoaste chiar Dan Alexa intr-un articol de pe gsp.ro.

„Am avut o discuție cu domnul Becali. Despre fotbal și despre viață. Nu am decis nimic atunci ca să lucrăm împreună la Steaua. Ca și Mihai Teja, eu sunt sub contract. Ca să ajungi la discuții și să preiei o echipă trebuie să fie implicat și clubul meu, Dunărea Călărași. A fost doar o discuție și ne-am bucurat că s-a legat o prietenie.

Totuși, i-am spus clar domnului Becali că, dacă vom colabora vreodată, nu vreau să am vreo legătură cu Mihai Stoica! Știu ce relație îi leagă pe ei, dar știu că nu a fost de acord absolut deloc ca eu să vin la Steaua!

Și a făcut tot posibilul ca eu să nu ajung acolo! De Crăciun se mai întâmplă și minuni pentru unii… Nu vin la Steaua! Revenind la lucruri serioase, nu s-a pus niciodată problema să plec imediat de la Călărași.

Eu și domnul Becali am dorit să ne cunoaștem, să discutăm și să vedem dacă avem lucruri în comun. Avem foarte multe în comun și îi mulțumesc domnului Becali. Îi urez succes atât dânsului, cât și lui Mihai Teja, dacă va semna cu Steaua”, a zis Dan Alexa pentru GSP.RO.

Dan Alexa este la a doua incercare de plecare spre un club care isi doreste performanta…dupa Astra Giurgiu si FCSB-ul lui Becali, probabil ca va mai fi o alta oportunitate, dar problema e ca echipele pe care le-a antrenat nu au aratat fotbal. Nu-i contest calitatile de antrenor, dar sa colaborezi doar cu Ana Maria Prodan, poate sa-i fie daunator!

Un comentariu

  1. Gata, Mihai Teja e antrenorul! Ne-am inteles, maine la ora 13:00 e prezentarea oficiala. Mi-a cerut sa il las in pace 6 luni, sa nu ii zic nimic. I-am zis: <<Bine, te las, dar pe urma o sa fie vai de capul tau

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s