SmartFox, pentru protectia muncii

SmartFox, servicii de protectia muncii si PSI

De la inceput va spun ca mie nu mi-a placut partea cu economia, chestii ce tin de protectia muncii sau fiscalitate si nu stiu ce m-a apucat sa scriu azi, despre asta.. Poate site-ul celor de la smartfox.ro, care ofera solutii in aceasta sfera de activitate? El, pare sa fie de vina.

In weekend-ul trecut, am trecut pe la o amica veche, cu intentia de a iesi impreuna in oras. Ce sa vezi. Am gasit-o cu ochelarii asezati pe nas si cu ochi fixati in monitorul calculatorului.
Ea, are o firma, un salon de infrumusetare, care ii ocupa tot timpul. Iar de cand cu noile reglementări PSI, este mai mereu pe drumuri.

download

Fac o scurta paranteza, asa am venit in contact, pentru prima data cu site-ul smartfox.ro si normele de securitatea muncii si inchei peranteza

Revenind la amica mea, m-a surprins ca a acceptat imediat invitatia mea si n-am putut sa n-o intreb despre problemele cu noile regelementari PSI si cine se ocupa de ele.

Amica mea, fosta absolventa a ASE-ului este foarte multumita de serviciile, puse la dispozitie de cei de la SmartFox Romania. Are acum timp suficient si pentru a merge, cu mine, fireste, in oras. Mi-a aratat ca are acces nelimitat la actualizarile legislatiei din domeniul respectiv.
Este simplu, pentru ea, desigur. Cum spuneam la inceput eu, cu economia, care nu mi-a placut niciodata, n-as putea sa ma descurc. Chiar daca cei de la SmartFox ofera instruire.
In discutia, care a continuat, la o cafea, in oras, amica mea mi-a spus ca va lucra in continuare cu cei de la SmartFox, costurile fiind mici. Este ferm convinsa ca acesta este cel mai bun raport calitate-pret. Si eu zic ca este o suma mica, daca iau in calcul avantajele.

PS. Pentru aceia dintre dumneavoastra, care doresc sa verifice beneficiile serviciilor oferite de echipa SmartFox, pe site, exista posibilitatea de a va informa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s