Rednic, rezultate Dinamo!

Nu ai cum să compari rezultatele lui Rednic cu cele ale lui Bratu. Văd că există un curent contra lui Rednic, fără nicio noimă. Dinamo are un lot incredibil de slab. Foarte slab, ce sa mai vorbim. Purtătorii ăia de jambiere nu ar avea loc nici la Ospitaletto. Rednic a venit într-un moment critic și încearcă să salveze ce se poate salva, dintr-un sezon terminat de Bratu și alții. Pe cine ai putea să aduci în noiembrie sau decembrie? E liber de contract Messi?
Cei care spun că Bratu a avut rezultate în play-out cu aceiași fotbaliști vorbesc aiurea. În play-out nu joacă nimeni, pe toată lumea doare undeva de play-out: ăia care retrogradează știu (sau vor) să pice, așa că lucrurile sunt destul de clare. Plus că sezonul trecut, Dinamo îl avea pe Mahlangu, după a cărui plecare a venit cataclismul. E trist că Dinamo a ajuns să stea în 1-2 fotbaliști, dar asta este realitatea. Iar Rednic încearcă acum să facă din rahat bici si mai trebuie sa si trozneasca ( astta-i o vorba romaneasca). Va reuși, dar la anul (dacă va rămâne).
Legat de cei tineri. Cu tineri de 18 ani nu poți juca în campionatul regulat, dacă nu ai avut o strategie gen Hagi, ci adopți una ad-hoc. Toți tinerii de la Dinamo au primit șansă după șansă iar evoluțiile lor (ai celor de acum) au fost penibile cu orice antrenor. Singurul care era cu adevărat competitiv a fost Costache, iar ăla a fost vândut ca să facă tușa la CFR.

Hai, ca de Dinamo, vom mai vorbi si la Anu’ 🙂

3 comentarii

  1. Cea mai mare încredere în Mircea Rednic!
    Putina răbdare și ne va duce pe noi acolo unde ne este locul!
    Respect!#DDB

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s