Mizăm pe România la handbal?

Handbalul văzut la acest european pune în plan secund tot ce se întâmplă cu echipele de fotbal din Romania.care sunt rușinea Europei…. La TV se vorbește foarte puțin despre handbal, în general si foarte mult despre fotbal…Păcat! Eu mi-aș dori să se vorbească numai despre fetele astea și nimic altceva, că merită! Măcar acum!
ROMANIA, a spulberat supercampiona Norvegia! De asta mă uit de atâția ani la handbal, de asta sper! Și sper la mai mult de atât: o medalie europeana ar fi un premiu pentru aceasta generatie!

Mizăm pe România la handbal? Ca de fotbal ce sa zic: Cu Rednic pe bancă, Dinamo a suferit umilințe de neimaginat, acest 1-7 la total din ultimele două partide, dar și eliminarea din optimile Cupei României în fața unei formații de Liga a treia, Csiksereda. Iar de FCSB care a pierdut miercuri fără drept de apel, la Sfantu Gheorghe in fata celor de la Sepsi, scor 2-4…se vorbeste toata ziua la TV.

Deci, mizăm pe fete la handbal?

Update: Romania a ocupat locul al 4- lea, dupa ce a fost invinsa in finala mica, de Olanda. Accidentarea C. Neagu. din meciul cu Ungaria, a cantarit mult in jocul echipei noastre.

3 comentarii

  1. Nu am vazut vb prea mult nici calificarea lui Dinamo si unii au posibilitate,dar prefera criticiile indiferet daca isi au rostul sau nu,cred ca le da mai bine asa.S-au dus timpuriile cand aveam adevarati si impartiali jurnalisti si comentatori Tv

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s