Lupta competitionala din ring si de pe tatami

Lupta competitionala din ring si de pe tatami….. este mult mai grea din punct de vedere fizic decat cea de pe strada … in conditiile in care trebuie sa respecti niste reguli fapt petru care conditia fizica trebuie sa fie superioara.. In schimb lupta de pe strada ( autoapararea) este mult mai usoara din punct de vedere fizic … dar este mult mai dificila si mult mai grea datorita pericolului care exista. Daca in ring cauti sa lovesti in zonele permise, pe strada cauti sa lovesti zonele nepermise pentru a scapa cu viata.
Daca un luptator este bun in ring nu inseamna ca e si pe strada .. daca un luptator e bun pe strada s-ar putea adapta la regulile din ring mai usor. Parerea mea!

Pentru prima data in Romania, Clubul Sportiv “Power Gym Craiova”  a organizat pe 1 aprilie 2017, o competiţie sportivă sub sloganul „Campanie antiviolenţă – Respect Word Series – Luptă în ring, nu în stradă”. Concursul a fost destinat atât sportivilor amatori cât şi sportivilor profesionişti, arbitrajul fiind pe baza regulamentului K-1 şi MMA.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s