Departamentul SUA, gafa imensa!

Uite asa se trezesc ca tara cea mai pro-americana din UE, devine anti-SUA. Daca le plac legile Macovei – sa le implementeze in SUA , iar dupa 10 ani sa ne comunice cat de bine le functioneaza statul de drept.
Ce articol anume afecteaza statul de drept? Nu exista.
Enorma eroare politica si geo-strategica pe care a facut-o Departamentul de Stat al SUA, se va vedea in timp, in sensul negativ.
Departamentul SUA, nu are dreptul sa solicite respingerea propunerilor legislative, nici la nivelul statelor care compun SUA, daramite in Parlamentul nostru.
Eu le solicit reprezentantilor pe care i-am votat , sa indeplineasca mandatul pentru care i-am votat.

Un comentariu

  1. Un ambasador la Bucuresti…
    starneste valuri de furie in Romania dupa solicitarea adresata Parlamentului Romaniei de a nu vota legile care ar afecta „statul de drept”. In ultimii ani ordinea de dept a statului este deturnata de interesele unor jucatori vizibili sau invizibili cu efecte in societate, caracterizate prin dezechilibre politice si sociale asupra viitorului „cetatii”. Aflati sub presiunea unor interese economice si exercitandu-se presiuni asupra tuturor nu pot sa remarc decat ca jocurile atat de puternice pot dezintegra suveranitatea si independenta romanilor si Romaniei. Incalcari grave ale Conventiei de la Viena (articolului 41, paragraful 1 al Conventiei de la Viena din 1961), de imixtiune in politica interna a statului, ale ambasadorului USA au mai fost in spatiul public iar in acest context speram sa fie chemat la MAE intrucat nu ne dorim sa fim stat esuat sau bananier cum isi doresc unii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s