Peluza Catalin Hildan, protest!

Peluza Catalin Hildan-Dinamo

Sambata NU se organizeaza niciun protest! De cateva zile, umbla pe internet o poza care anunta un asa-zis protest pentru sambata. Este o diversiune! Am demonstrat de-a lungul timpului ca noi, cainii, suntem la alt nivel. „Protestele” tip „podean” si „pinguin” nu ne sunt caracteristice. NU PARTICIPATI LA ASA CEVA! 

NU PARTICIPATI LA ASA CEVA! A nu se intelege ca suntem impotriva unui protest adevarat, dar acesta este o diversiune. In perioada de mini-vacanta suntem foarte multi plecati. „Organizatorii”, bazandu-se pe asta, se asteapta ca sa vina 10-15 suporteri dezinformati, spre deliciul televiziunilor. NIMENI LA ACEST „PROTEST”!

PS:
  Vineri, 2 iunie, ora 13:00, stadionul Juventus Colentina, Finala Campionatului U17 (Alin Demici capitan): DINAMO – CSU Craiova. PREZENTI CU TOTII!
 Sambata, 3 iunie, ora 13:00, stadionul Juventus Colentina, Finala Campionatului U19 (Florin Bratu antrenor): DINAMO – Viitorul. Campioana va participa in UEFA Youth Legue. PREZENTI CU TOTII!

 

Sursa: Peluza Catalin Hildan-Dinamo pagina de facebook!

2 comentarii

  1. de o luna de zile liderii pch se gandesc cum ar putea sa ceara niste bani de la suporteri, ca sa faca protestul asta … se gandesc sa faca coregrafie la protest … jumatate din ce le cer suporterilor sa se faca coregrafie si jumatate sa mearga in buzunarul lor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s