RCS & RDS lanseaza Philips I928 şi Philips Xenium I908

RCS & RDS si China Electronics Corporation,  lansează pe piata din Romania, Philips I928 şi Philips Xenium I908.

Cele doua telefoane pot fi precomandate incepand de azi, 11 noiembrie,la toate punctele de prezentare si, in magazinele proprii RCS & RDS. De asemenea se poate lansa o precomanda si in Contul MeuDigi.ro sau telefonic, la numarul 031 400 4414 pentru Bucuresti, iar pentru celelalte localitati, apeland 03xx 400 414, unde xx reprezinta prefixul judetului.

„Odată cu lansarea pe piaţa din România a acestor două noi modele de telefoane Philips, compania RCS & RDS dezvoltă gama de beneficii de care se bucură clienţii Digi Mobil şi le oferă astfel posibilitatea de a achiziţiona,împreună cu abonamentele disponibile la cele mai accesibile preţuri, telefoane mobile performante, în exclusivitate ” a declarat Ovidiu Bejan, Director Comercial Digi Mobil.

Philips I928 si Philips Xenium I908 ruleaza in sistemul de operare Android 4.4, au o memorie de 2GB RAM / 16 GB ROM, extensibila cu un card de memorie de pana la 32GB. De asemenea, Philips I928 are o baterie de 3.300 mAh, iar Philips Xenium I908 are o baterie de 3.000 mAh. Acestea  ofera până la 45 de zile de functionare in stand-by, 37 ore timpul de convorbire si 11 ore timp de navigare pe web, la o singura incarcare. Optiunile de conectivitate disponibile includ Bluetooth, Wi-Fi, GPS / A-GPS, Micro-USB, EDGE GPRS in reteaua 3G.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s