Dumar Construct- 23 de ani de experienta

Produse prefabricate beton sunt acele placi care sunt obtinute dupa ce betonul a fost turnat intr-o matrita, care apoi sunt intarite intr-un mediu controlat. Cand acestea sunt gata vor fi transportate si montate in locul de constructie.

Prin aceast proces de producere a produselor de prefabricate din beton intr-un mediu controlat, betonul este realizat intr-un mod corespunzator (mediul fiind controlat) si, ami are avntajul monitorizari permanente. Cei care folosesc, in constructii, produsele prefabricate din beton, beneficiaza de mai multe avantaje, decat folosind alte materiale.

Procesul de realizare pentru prefabricatele din beton se realizeaza intr-un mediu controlat, de profesionisti, si nu exista riscul sa se dea gres si sa arunci bani pe fereastra.

Intr-o instalatie prefabricata exista capacitatea maxima pentru a controla calitatea materialelor, dar si a angajatilor. Acest control face ca produsul final sa fie de calitate superioara in comparatie cu un produs similar facut pe un santier.

Matritele utilizate intr-o instalatie de acest gen pot fi reutilizate de multe ori, ceea ce duce costurile la un nivel minim.

Produse prefabricate din beton sunt utilizate in :

Agricultura – prefabricatele din beton sunt folosite pentru tot felul de constructii, cum ar fi constructia de cladiri agricole. Exista si alte produse care pot fi prefabricate din beton ca: jgheaburi pentru furaje, jgheabuir de apa si sipci.

Companii de utilitati – distribuitori de apa si companiile de energie folosesc diferite tipuri de produse prefabricate beton.

Constructii – ziduri, produse de pardoseli, glafuri, etc. Produsele din beton sunt parte importanta a industriei constructiilor.

 

Dumar Construct este o firma suta la suta privata cu capital integral romanesc. Aceasta activeaza pe piata noastra de aproximativ 23 ani, principalul domeniu, fiind cel al prefabricatelor de beton. Prefabricatele din beton produse de aceasta compania sunt realizate cu cele mai noi tehnologii. Dumar Construct are ca si oferta o gama larga de produse prefabricate din beton< Acestea, fiind destinate domeniilor de constructii civile si industriale, infrastructura rutiera, precum si prefabricate din beton destinate lucrarilor de canalizare.

Am mentionat mai sus , cateva  din domeniile industriale, dar prefabricatele din beton sunt produse care au un rol din ce in ce mai important si, in alte domenii. Datorita beneficiilor, acestea  raman o parte importanta in constructiile de orice tip. Inainte de a utiliza de prefeabricatele din beton, cauta informatii, sa vezi cate poti face. Poti sa faci absolut orice cu prefabricatele din beton. Pentru a stii mai multe, cauta si in online, pentru ca asa nu vei pierde prea mult timp.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s