Aceste condamnari fac cat 10 calificari

Cum sa spui ca “Aceste condamnari fac cat 10 calificari” !?!?! Dar ce mergem pe principiul ca daca nu ne calificam bagam pe unii la puscarie si eu, ca microbist ce sunt, ar trebui sa fiu multumit ???
EU, MICROBISTUL VREAU NATIONALA ROMANIEI SA JOACE FOTBAL SI SA SE CALIFICE LA TURNEE FINALE.
Ma doare fix in 3 litere de cei care nu respecta legea si trebuie sa faca puscarie. Si nu cred ca astia 8 sunt singurii responsabili (din punctul meu de vedere indirect) de starea jalnica a fotbalului romanesc.
Schimbam seful la FRF cu unul tinerel care il pastreaza pe Piturca in continuare la carma nationalei dupa ce e responsabil de necalificarea la mondiale (d-nul Burleanu sa se mai uite inca o data la meciurile cu Grecia din baraj, poate asa se razgandeste)!!!
P.S. Pentru fotbalistul Gica Popescu am tot respectul. A fost un exemplu de fotbalist profesionist adevarat. Pentru omul de afaceri Gica Popescu ii spun ca atunci cand te bagi intr-o groapa de  nu poti sa mirosi a Coco Channel.
Inteleg ca Mircea Sandu are o renta viagera de 75000euro pe an. Pai d-nule Burleanu ia nu-i da matale vreo 4 ani de zile si ai si bani sa ii achiti clauza din contract lui Piturca (ca tot si-a stabilit-o cu nasu’) si putem sa avem un antrenor care stie cu adevarat fotbal.

Asa ca la treaba dragii mei! Lasati-va de murdarit pereti de prin orasele si asa murdare si murdarite de alesi nostri locali!

Ups!!! In curand incepe campania si vor fi la subiecte si afise pe strazi de numai , numai, iar fotbalul subiectul numarul unu din ultima luna(partea murdara) va intra intr0un nou con de umbra!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s