Santaj pe facebook

Un tânăr în vârstă de 19 de ani, din satul Coroteni, comuna vrânceană Slobozia Bradului, a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a șantajat o consăteancă. Cel arestat ar fi reușit să afle parola de Facebook a unei vecine și a copiat mai multe discuții pe care aceasta le-ar fi avut cu un presupus amanant. 

Apoi a trecut la șantaj. A amenințat-o că-i va da toate discuțiile soțului dacă nu primește 5.000 de lei. Femeia a mers la poliție și imediat s-a organizat un flagrant. Judecătorii Tribunalului Vrancea au decis arestarea sa, potrivit celor de la ziaruldevreancea.ro 

Condamnat pentru că i-a spart mail-ul fostei prietene

În urmă cu aproximativ două săptămâni, un băcăuan de 37 de ani a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru violarea secretului corespondenței și amenințare, după ce a trucat mai multe poze cu fosta prietenă, a intrat în mail-ul personal și le-a distribuit cunoștințelor și colegilor de serviciu.

În fotografiile trucate, fosta sa iubită apărea în ipostaze pornografice. Totul s-ar fi întâmplat în 2010. Femeia a reclamat la poliție faptul că i-a fost spart contul e-mail, iar când a ajuns la serviciu, unde deținea funcția de director comercial, a fost anunțată de colegi că au primit poze deochiate cu ea.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s