Ce va iesi din imperecherea cracaristilor cu basistii.

Dl. Calin Popescu Tariceanu este cu adevarat o  mare personalitate politica. Niciodata nu a procedat ca Antonescu, care a pus interesul personal si combinatiile lui obscure si a traseistilor lui, inaintea intereselor de partid. Dl Antonescu si-a dat arama pe fata. Si, zic ca-i bine! Mergeau romanii si il votau presedinte ca pe Basescu si pe urma constatam ca nu-inicio diferenta. Acum se explica multe, inclusiv cum a mers la Bruxelles cu  de manuta cu sotia sa negocieze cu PPE (intr-o vizita privata, ca sa nu spun ca un chelner – ca tot ii este drag limbajul acesta).  Negociere cu un PPE, care a aruncat la cosul de gunoi votul majoritati dovedite a romanilor la referendumul din 2012. Deci totul era pregatit minutios de multa vreme. Era un plan. Protocolul cu PSD nu-i permitea sa adere la PPE. Mai nou, a imprumutat si obiceiurile “cucului”, iese regulat in declaratii de presa (dupa ce i-a preluat si vocabularul plin de insulte).

un gentleman adevarat. Crinulet, stie sa-si faca freza, sa vorbeasca la misto cu ironie si sa nu-si asume nici o responsabilitate. In curand, cu Crinulet la putere PNL va avea soarta PNT-ului.

Atentie pe cine sustineti si votati la alegerile din acest an aveti acum toate informatiile !!

Mai nou a aparut o noua specie umana: “cracaristii”.Sunt curios ce va iesi in curand din imperecherea cracaristilor cu basistii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s