Macelul de la Pireu, urmeaza calvarul de la Bucuresti

Sansele nationalei lu’ Piturca de a fi la Mondialele din Brazilia sunt aproape de zero, in opinia mea! Dupa macelul la care au fost supusi la Pireu, pentru jucatorii lui Piturca urmeaza calvarul de pe Arena Nationala. Aseara am vazut o echipa a Greciei slaba, dar ambitioasa  si-o nationala a Romaniei care nu joaca nimic. Cu Maxim, tinut pe tusa de un selectioner care nu a stralucit vreodata, parasit de norocul caruia ii datoreaza prezenta in acest baraj, grecii au facut ce-au vrut pe teren. Scorul nu reflecta realitatea. Daca suntem corecti cu noi insine, un 5-1 sau 6-1 pentru Grecia, ar fi fost mai aproape de ce s-a jucat pe teren.

Urmeaza marti, calvarul, adica  returul de pe Arena Nationala si o calificare, de ce sa nu recunoastem, pe merit a Greciei. Pentru noi, o demisie a lui Piturca, va renaste  speranta intr-a calificare la Europenele de peste doi ani.

3 comentarii

  1. Marţi, la Bucureşti, tricolorii au din nou nevoie de goluri, de atacuri bine orchestrate, de un dirijor care să „aşeze” ofensiva. Maxim este singurul care poate îndeplini un astfel de rol, rămâne ca şi Victor Piţurcă să îi ofere credit.

  2. Dovada cretinismului, ingamfarii, fixismului si incapatanarii vecine cu schizofrenia ale lui Piturca sunt clare: a facut o echipa defensiva si a luat 3 goluri. Nu am jucat nimic, nu avem nici jucatori dar nici antrenor. Nu meritam sa fim la mondiale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s