Black-Friday 2013, cu bijuterii

Astazi, voi vorbi iarasi despre Black-Friday 2013 si va voi prezenta oferta cu reduceri a unui nou magazin gasit in online-ul romanesc. Pana pe 29 noiembrie, ziua evenimentului mai e ceva timp, dar anunturile pe care le fac comerciantii, se inmultesc. Asta poate fi un semnal de maturizare? Ma intreb deoarece afara lucrurile astea, adica reducerile reale au in spate foarte multi ani.

Magazinul online pe care il prezint astazi si-a anuntat prezenta la Black-Friday de ceva vreme, asa cum am vazut eu pe blogul lui Andreea Sedna. De fapt, de aici a pornit acest articol. Azi, nemaifiind necesar sa navighez pe internet:).

Se zice ca argintul ar fi una dintre marile slabiciuni ale fetelor. Cat adevar este in aceasta zicere n-am de unde stii, dar ce pot eu sa fac este sa va invit pe voi, cititori mei, sa vizitati magazinul online beelegant.ro si sa alegeti o bijuterie din argint. Un inel, un lantisor, o bratara, un colier, etc si impreuna sa vedem daca persoana draga noua se va bucura. Eu, personal am ales  doua produse. De achizionat, ma voi decide in functie de oferta, in ziua evenimentului. Asadar prima optiune est acest: inel de argint. Pentru simplitatea lui…

Pretul de catalog este de 100 lei, dar avand in vedere reducerile anuntate, de pana la 50 la suta, la produsele din argint, va fi o afacere buna pentru mine!

A doua optiune a vedeti in fotografia alaturata, nu ca prima nu ar fi:). Este tot un inel, de data asta nu mai e unul simplu, este un inel placat cu Rodiu si asta se vede si in pretul lui de 152, 98 lei.


Unul din aceste obiecte cumparat de mine va fi un cadou special, de Craciun, pentru o persoana draga mie. Nu spun cine!:)

Asadar, voi profita de aceasta zi pentru a pregati cadourile de Craciun! Si, pentru a verifica aceea zicere, de care v-am zis la inceputul articolului. Voi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s