Masajul terapeutic

Masajul terapeutic a fost si este folosit din cele mai vechi timpuri pentrua stimula glandele, a elimina oboseala, a restabili circulatia, dar si pentru a tonifica muschii si ligamentele. Masajul terapeutic cuprinde numeroase forme de masaj care stimuleaza in profunzime, cu ajutorul degetelor.

De asemenea, masajul terapeutic este folosit si ca metoda de tratament curativ a diferitelor afectiuni si dezechilibre patologice din organismul uman. Are caracter stimulant asupra organelor, care au tendinta de atrofiere prin nefolosire si in special masa musculara.

In urma sedintelor de masaj terapeutic se obtine un efect descongestionant si stimulant de revigorare generala a corpului prin accelerarea fluxului sanguin si limfatic. Masajul terapeutic este indicat deci si persoanelor sedentare. Poate ajuta in orice sport ca si la reducerea oboselii fiziologice precum si recuperarea dupa antrenamente sau suprasolicitari. Ajuta la cresterea performantei si inlaturarea accidentelor.

Masajul terapeutic inlatura acidul lactic si carbonic care se acumuleaza în muschi dupa un efort fizic, si care provoaca durerea si crampele ocazionale. Sunt accelerate cresterea si repararea tesuturilor printr-o circulatie eficienta in zonele afectate stimuland tesuturile in curs de vindecare, inlatura disconforul produs de unele raniri ale tesuturilor moi.

Tratamentele in cadrul masajului terapeutic au efecte spectaculoase in numeroase cazuri de multe ori complicate – nu exista scurtaturi in cazul unor astfel de tratamente: este nevoie de multa munca si daruire din partea terapeutului si de o experienta indelungata.

3 comentarii

  1. Anticipated Taxation Refund Loan: These are completely different from checks
    released from taxes refund preparers; these are loans that provide
    you a portion (usually 84%) within your anticipated mortgage loan refund although there are times when you’re going to be offered less if the publishing agency
    is convinced you will not receive the complete and also full predicted amount.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s