Asa ceva!!! S-au sucit!!!

Basescu nu mai sprijina exploatarea de la Rosia Montana ( desi domnul Borbely ne poate povesti cate ceva despre ce a patit pentru ca nu a dat acordul de mediu ), Ponta, la fel, nu mai sprijina proiectul ( desi ca premier l-a aprobat si l-a asumat politic), Antonescu taman ce-a anuntat ca nu sprijina proiectul ( desi cineva apropiat a dat impresia pe la Brusselles ca l-ar sprijini ).

Asa ceva!!! Nimeni nu mai sprijina proiectul. Oare care ar fi fost pozitia lor astazi, daca nu ar fi fost protestele incepute in urma cu o saptamana ? Si, daca amploarea lor nu ar fi fost asa de mare! Se pare ca mai exista societate civila in Romania. Si asta este chiar o veste buna. Si mai buna este vestea, ca aceasta socitate civila care se cristalizeaza, e una noua, a generatiei tinere!

2 comentarii

  1. ASTA SI NU AU IESIT IN STRADA!!!! IN SPECIAL CELOR DIN BUCURESTI RUSINEEEE MAREEE !!!!!! STIU CA VA ESTE MAI USOR SA MERGETI LA GRATAR, LA MARE ,LA MUNTE,LA CLUB, LA BERE, LA SUC , LA INGHETA SA FACETI SEX …ETC!!! DAR DACA NU O SA IESITI IN STRADA SA PROTESTATI NU PESTE MULT TIMP NU O SA MAI VEDETI ACELE IMAGINI FRUMOASE CU ROMANIA!!! O SA VEDETI DOAR CRATERE SI CIANURA!!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s