Zilnic ma minunez!

Zilnic ma minunez de foarte multe lucruri pe care le observ in jurul meu. Totusi nu as vrea sa vobesc despre ceva ce ma revolta, ci mai degraba despre ceva care care-mi demonstreaza inca o data ca se poate si altfel.

Altfel cum? Altfel decat toata gloata masculina care animeaza fantomatic cluburile si pub-urile din Bucuresti. Mai precis, ma minuneaza barbatii care nu se sfiesc sa cumpere flori pentru iubita lor, fie chiar si pentru simplul motiv ca urmaresc sa o impresioneze. Nu am inteles si nu cred ca o sa inteleg vreodata de ce barbatilor le este atat de greu sa faca un astfel de gest.

Punctez aici doua categorii de specimene, unul mai cronic decat celalalt. In prima categorie ii incadrez pe aceia care, mai de buna voie, mai constransi, cumpara iubitei flori doar de ziua ei sau doar cand e 1 martie. Ei sunt cei care isi calca pe orgoliu ca sa faca dintr-o zi speciala una mai speciala pentru persoana care, in cel mai bun caz, le spala, le gateste, strange dupa ei etc. In a doua categorie sunt cei care nu ar intra intr-o florarie nici in ruptul capului, pentru ca ar gasi pasul asta mult prea injositor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s