Sonyax2000

Azi, cautam pe internet, ca-i mai usor si mai comod, nu?… mai multe informatii legate de aparatele de fotografiat si camerele de filmat Sony si-am descoperit blogul unui pasionat sau pasionata de asceste aparate. Nu stiu al cui este pentru ca nu exista astfel de date, dar abunda in articole, care zic eu ca sunt utile unui incepator ca mine, in aceasta hoby nou, cel al fotografiei si al filmari unor anumite evenimente.

Pentru mine, care locuiesc intr-o zona cu foarte multe peisaje unice, dar care nu s-a invrednicit pana acum sa le imortalizeze, sa le filmeze si sa le posteze, chiar si pe retelele de socializare, zic ca a sosit vremea unei achizitii importante. Si, ma refer desigur la un aparat performant. De aici si cautarile mele.

Eu credeam ca o filmare a unui eveniment este ceva simplu, dar dupa ce am parcurs cateva din articolele blogului respectiv, am realizat ca-i cu adevarat o arta si ca-i musai sa detii o camera video de calitate. Ca sa nu alergi degeaba! Te duci, filmezi si descoperi dupa aceea, ca imaginea e de proasta calitate.

Camera asta video, modelul Sony AX2000, este una de generatie noua, de nivel superior fata de celelalte cu functii imbunatatite. Acum nu-mi ramane decat sa fac rost de banuti si sa ma apuc de treaba fireste!

Si nu inchei acest articol fara sa dau un sfat celui care administreaza blogul, pe care am descoperit camera video. Asadar, mai multe categorii ale produselor Sony, zic ca n-ar strica ! Din cate stiu eu si daca esti un pasionat al acestei marcii, Sony produce si aparate foto si telefoane…Deci, materiale pentru articole viitoare sunt.

Din blogosfera romaneasca va doresc spor la tot ce faceti!

PS. astept si accept sfaturile voastre legate de noul hobby !:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s