Sfaturi pentru pariori

Daca cumva printre cititori mei exista vreun parior inrait, zic ca… ar fi cazul sa-si faca un cont pe unul dintre site-urile de acest gen, adica pentru pariuri online. Cred ca ar fi bine sa va fixati o suma fixa cu care sa pariati, recomandarea mea, nu mai mut  de 100 ron. N-ar trebui sa va lasati pacaliti de cote, pentru ca sunt meciuri care se vad ca au niste cote care pot pacali. Asadar, verificati cateva site-uri cu statistici. Cautati cotele minime care sa tinda catre 2 , as zice eu minim 1.70. Si tot un sfat: pariati pe un sigur eveniment, pe un bilet! Puteti eventual sa incercati si: ” Biletul Zilei”!

Dupa ce ati facut ceva banuti sa zicem ca ati ajuns la 200 de ron, va recomand sa va retrageti investia initiala. Sa stiti ca n-ati pierdut nimic.

Acum, am sa va zic de ce cred ca la o casa de pariuri, din online, ar fi mai bine…Pentru ca ar fi destul  caraghios sa va duceti la o tanti, la un ghiseu si sa-i spuneti: -Vreau si eu sa pariez pe 5 sau 10 meciuri fiecare, fiind  pe un bilet. Cu siguranta ca acea tanti s-ar plictisi si enerva  sa tasteze atatea coduri; si v-ar injura si  cei care ar mai veni in urma voastra; si mai exista si-o suma minima de pariat, la unele este mai mica, la altele  este mai mare; pe deasupra se percep taxe si comisioane, asadar suma pe care o vei castiga va fi mai mica; basaca ca o sa ai un maldar de hartii de complectat.

Sunt greu de urmarit un numar mare de meciuri in conditiile de mai sus;  Nu ai cum sa folosesti spre exemplu optiunea „fotbal live” pe care o gasesti numai la acest site…

Si, inca un lucru foarte important : Trebuie sa aveti multa rabdare!

Hai, s-aveti multa bafta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s