Cupa Mondiala la Rugby

Echipa naţională de rugby a României a pierdut şi cel de-al doilea meci de la Cupa Mondială din Noua Zeelandă. Elevii lui Romeo Gontineac nu au mai reuşit să repete evoluţia excelentă din întâlnirea cu Scoţia şi au fost învinşi categoric de reprezentativa Argentinei, scor 8-43.

Punctele „Stejarilor” au fost reuşite de Ionel Cazan, o încercare, şi Ionuţ Dimofte, o lovitură de pedeapsă, toate în prima repriză.

Argentina, locul 3 la precedenta ediţie a Cupei Mondiale, a obţinut şi bonusul ofensiv, înscriind şase eseuri, prin Fernandez, Leguizamon, Figallo, Amorosino, Jose Imhoff şi Fessia, restul punctelor fiind aduse de Rodriguez, cinci transformări şi o lovitură de pedeapsă.

„A fost foarte dificil astăzi, pentru că nu este deloc uşor să joci împotriva echipelor mari în fiecare meci. Am încercat să ne apărăm şi să avem aceeaşi evoluţie ca şi în partida cu Scoţia, dar a fost mai greu”, a declarat Marius Tincu, căpitanul echipei României.

„Eram disperaţi să obţinem o victorie, reprezenta singura noastră variantă astăzi. Vroiam să învingem pentru a căpăta încredere şi exact asta am făcut”, a spus Juan Martin Fernandez Lobbe, căpitanul argentinienilor.

„Pumele”, care au pierdut meciul de debut cu Anglia, urcă pe locul 2 în grupa B, cu 6 puncte.

Următoarea partdă a României este programată pe 24 septembrie, la ora 9, împotriva Angliei, vicecampioana mondială.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s