Investind în sport, investim în dezvoltarea socială

Investind în sport, investim în dezvoltarea socială a Constanței!
La 15 ani, Sabrina Voinea, sportiva legitimată la CSM Constanta este revelația Cupei Mondiale de la Doha. Campioana europeană de junioare a dublat aurul la bârnă cu medalia de aur la sol. Cu susținerea potrivitā, sportul românesc poate atinge din nou nivelul de performanță de altădată, iar rezultatele obținute recent de gimnasta constănțeană constituie un puternic argument în acest sens.
Sabrina, fiica Cameliei Voinea, a intrat în istoria României după ce a câștigat două medalii de aur la Cupa Mondială din Qatar. Micuța campioană este antrenată la lotul naţional de la București de către mama sa împreună cu Cristi Moldovan și face parte din programul “Ţară, ţară, vrem campioane!”, coordonat de Mariana Bitang și de Octavian Bellu.

Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța:“Perseverentă, conștiincioasă și ambițioasă, Sabrina este un exemplu pentru noi toți. CSM Constanța are capacitatea de a asigura sportivilor noştri un confort maxim, atăt din punct de vedere financiar, cât și al condițiilor de pregătire. Ne dorim să procedăm la fel și în cazul altor sportivi talentați, crescuți aici, la Constanța, iar aceștia să rămână să reprezinte comunitatea locală sau, în cazul celor care în trecut au găsit oportunități mai bune la alte cluburi, să revină acolo unde le este locul.
Strategia CSM Constanța și-a propus încă de la început să unească întreaga comunitate sportivă locală sub aceeași emblema, iar eforturile noastre se vor concentra în continuare în aceeași direcție”
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s